Ben je al lang lid en zie je geen boards meer? Lees hier wat je moet doen!

Author Topic: Ben je al lang lid en zie je geen boards meer? Lees hier wat je moet doen!  (Read 12932 times)

Offline Tibear

  • Administrator
  • Volledig forum lid
  • ******
  • Posts: 318
  • There's no place like 127.0.0.1
Zie jij vanaf dit moment nog maar 2 boards op dit forum? Dan is het vrijwel zeker dat je nog 0 berichten hebt gepost en een zogenaamd "leeslid" bent.

Vanaf dit moment is er iets veranderd, dit heeft diverse redenen waarvan de nieuwe manier van spam anno 2017 de voornaamste is.
Daarnaast vinden we het gewoon wel zo netjes dat iedereen die gebruikt maakt van dit forum zich even voorstelt.

Vanaf dit moment kunnen gasten (dus personen die niet gratis en vrijblijvend op ons forum zijn geregistreerd) enkel nog één board zien, namelijk het board Starten, log maar eens uit dan kun je het zien.

In dit board staat slechts één topic met de boodschap dat dit forum niet zichtbaar is voor ongeregistreerde gasten en het verzoek met directe link om je te registreren.

Nadat je geregistreerd bent ben je lid van dit forum en ben je een zogenaamd "leeslid", je hebt dan 0 berichten op de teller.


Op dit moment is dit de situatie waarin jij je dan bevind, het board starten is nu verdwenen en in plaats daarvan zie je twee nieuwe boards.
Het eerste board is het board "even voorstellen", hier bedanken we je voor je registratie en vragen we je jezelf voor te stellen.
Zodra je je hebt voorgesteld ontgrendelen alle board zich op het forum, je ziet dan weer alles zoals eerst en zelfs nog meer!

Lukt het niet helemaal dan kan je eerst even oefenen, dit kan in het tweede board, het "oefenboard".
Heb je vragen of lukt het helemaal niet dan kan je altijd even een email sturen naar beheer@lasforum.nl

Veel forum plezier!
Are you satisfied with this forum tell others .......!
Are you dissatisfied with this forum tell me .......!